Chilifisk

Serverar: 3 portioner

En enkel fiskrätt att göra, och god är den också.

Ingredienser

  • 1 pkt torsk eller sej 400 g
  • 1 purjolök
  • ½ tsk salt
  • Svartpeppar
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 msk chilisås
  • Hackad dill
  • Instruktioner

    Strimla och fräs purjolöken mjuk och lägg den i en ugnsform. Lägg på fiskblocket , salta och peppra. Blanda grädde, creme fraiche och chilisås och häll över fisken. Gratinera i 225 grader tills fisken är klar (50-60 min otinad, 30 min tinad). Strö över dill. Servera med potatis och ärtor.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben