Sweet chilifisk

Serverar: 4 portioner

Krämig fiskgryta med lite sting.

Ingredienser

  • 600 gram torsk
  • 2 st purjolökar
  • 3 st paprikor i olika färger
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 2 st fiskbuljongtärningar
  • 2 dl vatten
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. 1. Skär grönsakerna i mindre delar och fräs i olivolja. 2. Smula ner buljongtärningarna och blanda i vatten, matlagningsgrädde, sweet chilisås och vitlök. 3. Tillsätt fisk och sjuda i ca tio minuter tills fisken är genomkokt. Krydda med salt och lite vitpeppar.
    2. Serveringsförslag Serveras med kokt ris

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    enAnnan 1 oktober 2008

    Mmm, god vardagsmat med lite sting. Enkelt och snabbt som fisk ska vara. Fast vi åt med potatis.

    farmoringer 18 mars 2009

    Det här var gott. Jag ökade på mängden vätska lite för jag gillar sås. Ökade då mängden kryddor också förstås. Åt med potatis till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben