Serverar: 1 portioner
388 kcal Mängd: Kolhydrat 20 g | Protein 57 g | Fett 7,9 g | Fiber 3,7 g Energiprocent: Kolhydrat 21 E% | Protein 59 E% | Fett 18 E% | Fiber 2 E%
Skala potatisen och skär den i klyftor eller i stavar. Lägg den på ett bleck och ha på 1 tsk olivolja samt krydda på med Bbq krydda. Lägg in i ugnen ca 30-40 minuter på 175 grader. Blanda nötfärs, äggvita, chili, salt och peppar och forma den till en hamburgare. Stek tills den är färdig, alternativt bryn hamburaren först och lägg på ett bleck i ugnen på 140 g i ca 25 minuter eller tills den är färdig. Skär ner alla grönsaker till wokgrönsaker och stekt dem i en stekpanna med 1 msk citronsaft. Skär ner tomat och rödlök till tomatsalladen och ha i 1 tsk vitvinsvinäger samt salt och peppar och lite hackad persilja.