Chililax med ugnsgrönsaker

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Egen variant av Läsarfavoriten Icakuriren 10/2010

Ingredienser

  • 800 g laxfilé alt 4 portionsbitar
  • Salt
  • 1 st paprika (röd/gul alt hälften av båda)
  • 150 g fetaost
  • 1 st mindre squash
  • 1 st rödlök
  • 2 dl crème fraiche chilismak
  • 2-3 msk sweet chilisås
  • Instruktioner

    Lägg laxen i smord ugnsform. Salta. Tärna fetaosten och paprikan. Skär squashen och rödlöken i halvmåneskivor. Blanda osten, paprikan, sweet chili och crème fraiche i en bunke. Lägg över fisken. Strö över squash och rödlöken. I ugnen 175 grader ca 20 min. Servera med ris och manchésallad (el annan mild sallad).

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben