Chilligräddstuvad pyttipanna

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En vanlig pytt kan bli så mycket godare av att man stuvar den. Det här receptet tar inte längre tid än en vanlig pytt att göra då stuvningen går på max 30 sek att göra.

Ingredienser

  • Lite pytt, Ca: 400gram. Färdig pytt går att köpa på alla livsmedelsbutiker. Felix tycker jag passar bäst
  • 1-2 ägg
  • 1-2 dl matlagningsgrädde
  • 5-10 droppar Tabasco
  • Lagom mycket santa maria chili explosion
  • Instruktioner

    1. Stek pytten. Medans den blir stekt tar du fram ett glas.
    2. I glaset vispar du ned 1 ägg, 1dl tunn matlagningsgrädde, 5 droppar Tabasco. Mal ner Santa Maria chili explosion i glaset tills det blir alldeles rödprickigt.
    3. Slå ner stuvningen i pytten när det bara är ca: 3 minuter kvar.
    4. Se till att pytten inte bränns.
    5. OBS! Du kan göra dubbel omgång av stuvningen om du vill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben