Choklad pannacotta

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Ljuvligt god

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk socker
  • 100 g mjölkchoklad
  • 0.75 st gelatinblad
  • Instruktioner

    1. Förberedelsetid: 15 min Tillagningstid: 10 min Färdigt på: 3 tim 25 min
    2. 1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
    3. 2. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
    4. 3. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
    5. 4. Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben