Pannacotta med vanilj och choklad

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En härligt god pannacotta som finns på baksidan av gelesocker paketen.

Ingredienser

  • 1 dl gelésocker
  • 3-4 dl vispgrädde
  • Smaksättning
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 tsk kakao
  • Instruktioner

    1. Blanda gelésockret och vispgrädden och smaksättning. Låt koka upp ochsen koka i ca ½ minut. häll upp i små glas eller formar.
    2. PS. Vi brukar ta glas som vi först häller ner pannacottan i och sen häller i bär eller sås över pannacottan. Lite finare blir det om du tar ex. gummiformar och när det stelnat så vänder du ut pannacottan på fat. På med tillbehör och sedan är det klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mariebonnevier 16 december 2009

    Testade det här i samband med ett 60-årskalas och lagade sammanlagt 22 portioner. Det gjorde stor succé. Bytte ut vaniljsockret mot 1 vaniljstång/per sats om 4 portioner och det blev ännu bättre!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben