En härligt god pannacotta som finns på baksidan av gelesocker paketen.
Ingredienser
1 dl gelésocker
3-4 dl vispgrädde
Smaksättning
1 msk vaniljsocker
2 tsk kakao
Instruktioner
Blanda gelésockret och vispgrädden och smaksättning.
Låt koka upp ochsen koka i ca ½ minut. häll upp i små glas eller formar.
PS.
Vi brukar ta glas som vi först häller ner pannacottan i och sen häller i bär eller sås över pannacottan.
Lite finare blir det om du tar ex. gummiformar och när det stelnat så vänder du ut pannacottan på fat. På med tillbehör och sedan är det klart!
Testade det här i samband med ett 60-årskalas och lagade sammanlagt 22 portioner. Det gjorde stor succé. Bytte ut vaniljsockret mot 1 vaniljstång/per sats om 4 portioner och det blev ännu bättre!
Testade det här i samband med ett 60-årskalas och lagade sammanlagt 22 portioner. Det gjorde stor succé. Bytte ut vaniljsockret mot 1 vaniljstång/per sats om 4 portioner och det blev ännu bättre!