Chokladkaka i mikro

Serverar: 4-6 portioner

Smidig om man får hastigt besök...

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3-4 dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 3-4 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 175 g margarin
  • Garnering
  • Strössel
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao, vanilj och rör ner det i äggsmeten. Smält margarin på full effekt 1½ min. Rör ner det. Häll smeten i en rund form ca 30 cm i diameter.
    2. Fulleffekt 6-8 min. Strö över lite strössel. Låt svalna. Ställ den kallt. Servera med lättvispad grädde eller glass.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben