Chokladkaka med dajmtäcke

Serverar: 20 portioner

Kladdkaka i långpanna.

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 6 dl socker
  • 6 msk kakao
  • 3 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vanillinsocker
  • 200 gram smält margarin, avsvalnat
  • 3 dubbel dajm
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i övriga ingredienser. Grädda i en bakplåtspappersklädd långpanna i 200 grader ca 20 minuter. Dajmen krossas och läggs på den varma kakan. Sätt in på eftervärmen i några minuter. Skär kakan i rutor.
    2. Serveringsförslag: Servera med en klick grädde.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (1)

    spisen 7 januari 2011

    Den var OK men inte mer. Kommer inte att göra den igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben