Chokladkaka med kokos

God kaka till eftermiddagskaffet!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 5 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 150 g smält smör
  • 1 dl vatten
  • 1 dl kokos
  • Kokos till formen
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Sikta ner i äggsmeten. Tillsätt smält smör och vatten växelvis. Tillsätt kokosflingorna. Häll smeten i smord form som bröats med lite kokos. Grädda i ugnen i 40 minuter, 175 grader.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben