Ingredienser
225 g smör eller margarin
4 dl socker
3 stora ägg
6 ½ dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 ½ tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 dl kakao
5 ¼ dl mjölk
Kokosglasyr
300 g kokosflingor
3 dl strösocker
1 ½ dl sirap
125 g smör eller margarin
½ dl mjölk
Hej! Jag skickade en fråga till dej i förra veckan, ang vad det skulle vara för värme, men det ordnade sej ändå. Jag körde med 175 gr och det gick bra. Denna kaka var nog något med det godaste jag har ätit. Lättbakad, saftig och så himmelskt god. Du får 5+++ i betyg. Ha det gott! MVH// Imminn
Gjorde denna kakan i dag, men minskade 1 dl socker både i chokladsmeten och kokossmeten. Kommer också att minska på sirapen nästa gång då jag tyckte att det blev för mycket sirapssmak och fortfarande var det för sött i eftersmaken. Kommer att testa den en gång till.