Chokladkaka med majsmjöl

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Glutenfri och enkel

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk kakao
  • 3 ½ dl majsmjöl
  • 1 ½ dl socker
  • 1 ½ mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Vispa äggen i en skål. Tillsätt kakao och socker under omrörning. Fortsätt med mjölet blandat med bakpulvret och till sist mjölken. Låt smeten stå en halv timme så får majs mjölet suga i sig vätskan. Rör igen i två minuter. Smörj och mjöla en liten kakform. Grädda i 200 grader varm ugn ca 30 min. Ta ut kakan medans den fortfarande är lite kladdig inuti.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben