Chokladmuffins med körsbär och kokos

Muffins och åter muffins - fast med ännu en ny smak!

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 100 g mörk choklad
  • 200 g körsbärssylt
  • 150 g socker
  • 1/2 dl hackade, torkade körsbär
  • En nypa salt
  • 2 ägg
  • 150 g mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Kokos
  • Instruktioner

    1. Smält smör och choklad ihop. Rör ner sylten, sockret, körsbären och lite salt. Blanda ner mjöl, bakpulver och ägg. Rör allt till en något sånär jämn smet. Fördela i muffinsformar. Strö över kokos om du vill.
    2. Grädda på 175°C i ca 15-17 minuter för normalstora muffins, 10-12 för minimuffins.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben