Chokladmuffins med kokos & chokladbitar

Serverar: 15 portioner

Dessa muffins kan man smaksätta allt efter smak och tycke. Men choklad och kokos slår aldrig fel.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 msk kakao
  • 50 g smält smör eller flytande margarin
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 dl kokosflingor
  • 100 g smaksatt choklad (mörk, apelsin, kokos...) eller
  • Frysta hela hallon
  • Instruktioner

    ispa ägg och socker pösigt. Blanda i de torra ingredienserna därefter smör och mjölk. Hacka chokladen och blanda i eller tryck ner en bit (eller hallonen) i den fyllda muffinsformen. Undvik att lägga chokladbiten i botten av formen. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min på 175-200°C.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    waste182 11 oktober 2008

    Goda :) gillar att det är kokos i, tog till och med lite extra :P

    Maahl 28 mars 2009

    Gott, det tyckte hela familjen. Jag tog också lite extra kokos och även lite vaniljsocker.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben