Chokladpaj med apelsinkräm
Verkligen jätte gott
Ingredienser
Botten
200 g digistive kex
2 msk kakao
100 g smör
Fyllning
1 äggula
4 msk socker
1 apelsin, rivet skal
2 dl creme fraiche
Instruktioner
Krossa kexen (matberedare eller platspåse+kavel). Blanda med kakao och smält smör till degen. Tryck ut i pajform. Ställ kallt minst en timme.
Vispa äggula och socker. Tillsätt skalet av en apelsin och creme fraiche. Häll i formen. Låt stå i kyl så den stelnar hyggligt.
Liknande recept
Chokladpaj
5
4-6
Pepparkaka med apelsinkräm
5
12
1
Laxgryta med spenat och apelsinkräm
2.5
20 min
4
2
Fransk chokladpaj
4.3
6-10
16
Dubbla biskvier med apelsinkräm
5
20-22
1
Mäktig chokladpaj
1
Chokladpaj från södern.
4.7
8
3
Sharons chokladpaj
4.5
8-10
1
Chokladpaj
2 h
12
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!