Chokladpannacotta med hallon
Serverar:
2-4 portioner
...perfekt avslutning på en god middag...
Ingredienser
1½ blad gelatin
100 g mörk choklad, 70 - 75%
2½ dl Milda Visp
2 msk strösocker
2 dl färska hallon eller
200 g frysta hallon
1½ dl vatten
3 msk strösocker
Instruktioner
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
Hacka chokladen grovt.
Koka upp Milda Visp och socker i en kastrull. Dra kastrullen från värmen. Lägg i chokladhacket och rör tills det smälter.
Krama ur gelatinbladen och låt de smälta ner i chokladblandningen.
Häll upp chokladen i portionsglas/formar. Låt svalna. Ställ in i kylen och låt stelna i ca 4 timmar.
Koka upp hallon, vatten och socker. Låt sjuda ett par minuter.
Servera chokladpannacottan med hallonkompotten.
Liknande recept
Mörk chokladpannacotta med hallon och persikokompott
4
4
1
Mörk chokladpannacotta med hallon och persikokompott
3
4
1
Hallon festmuffins
5
1
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Mayas Hallon Suprice
5
20 min
5-7
Chokladpannacotta med hallongrädde
4.6
6
32
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!