Chokladpannacotta med hallon

Serverar: 2-4 portioner

...perfekt avslutning på en god middag...

Ingredienser

  • 1½ blad gelatin
  • 100 g mörk choklad, 70 - 75%
  • 2½ dl Milda Visp
  • 2 msk strösocker
  • 2 dl färska hallon eller
  • 200 g frysta hallon
  • 1½ dl vatten
  • 3 msk strösocker
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
    2. Hacka chokladen grovt.
    3. Koka upp Milda Visp och socker i en kastrull. Dra kastrullen från värmen. Lägg i chokladhacket och rör tills det smälter.
    4. Krama ur gelatinbladen och låt de smälta ner i chokladblandningen.
    5. Häll upp chokladen i portionsglas/formar. Låt svalna. Ställ in i kylen och låt stelna i ca 4 timmar.
    6. Koka upp hallon, vatten och socker. Låt sjuda ett par minuter.
    7. Servera chokladpannacottan med hallonkompotten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben