Mörk chokladpannacotta med hallon och persikokompott

Serverar: 4 portioner

En god och annorlunda efterätt

Ingredienser

  • Pannacotta
  • 150 g Fazer Ögon Mörk Choklad
  • 2 gelatinblad
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 msk socker
  • Kompott
  • 2 dl hallon
  • 1 msk socker
  • 1-2 persikor
  • Instruktioner

    1. Pannacotta: Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinbladen och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i några timmar.
    2. Kompott: Rör hallonen med sockret. Skär persika i klyftor och vänd ner i hallonen. Toppa pannacottorna med kompotten.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    LEDIVO 23 augusti 2009

    I vår smak lite för mörk i chokladsmaken och även för mäktig.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben