Chokladparfait med hallon

Serverar: 4 portioner

Chokladparfait som du gör på ett kick och ställer i frysen tills gästerna kommer. Underbart god dessert med flisad choklad och hallon på toppen.

Ingredienser

  • 2 ½ dl Arla Köket vispgrädde
  • 4 dl hallon
  • 3 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 2 tsk kakao
  • ½ dl flisad choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden.
    2. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao.
    3. Blanda med grädden och häll i 4 glas.
    4. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben