Chokladvåffla med kanelgrädde

Gott till kaffetåren...och som dessert.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 200 g äkta vaniljyoghurt choklad
  • 1½ dl vetemjöl
  • 30 g smält smör
  • Kanelgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk kanel
  • 2 msk honung
  • Instruktioner

    1. Rör ihop ägg, socker och yoghurt. Sikta i mjölet och rör ut det väl. Avsluta med att röra i det smälta smöret.
    2. Ställ blandningen kallt i 1 timme och låt den svälla.
    3. Grädda i våffeljärn.
    4. Kanelgrädde: Vispa grädden fluffig. Smaksätt med kanel och honung. Servera till våfflorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben