Chorizogryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smaskig gryta med lite sting!

Ingredienser

  • 4-6 chorizokorvar
  • 1 pkt bacon
  • 300-400 gram färska champinjoner
  • 4-5 färska tomater eller 1 burk hela tomater
  • 3 dl mellangrädde
  • 2 msk mango chutney
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Klipp bacon och stek väl. Skiva svampen och stek sedan dessa tillsammans med baconet. Ta upp svamp/bacon och lägg på fat eller dylikt. Skiva chorizon i 1 cm tjocka skivor. Stek dessa så de får knaprig yta. Lägg tillbaka svamp/bacon i pannan.
    2. Häll i grädden. Dela tomaterna och lägg i dessa samt mango Chutney. Salta och peppra. Låt puttra ca 8 minuter.
    3. Serveras med pasta ex. tagiatelle. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    nilha 4 augusti 2010

    Enkel och god gryta! Kommer göra den fler gånger både med och utan chorizo då även enbart de andra smakerna ihop var jättegoda.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben