Chutneykassler i chiligrädde med banan

Serverar: 4 portioner

Snabb och god gratäng med kassler, banan och mango chutney.

Ingredienser

  • 500 g benfri kassler
  • 4 bananer
  • 1 dl mango chutney
  • Smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 krm kajennpeppar
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 dl chilisås
  • Instruktioner

    1. Varva skivad kassler och på längden delade bananer i en smord ugnsform. Lägg mango chutney ovanpå. Vispa grädden ganska hård. Blanda ner kajennpeppar, mjöl och chilisås. Bred ut blandningen över gratängen.
    2. Gratinera i ugnen i 15 minuter, 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Edvin_B 27 mars 2011

    Enkel men god! Ska testa att lägga i lite jordnötter nästa gång tror jag...

    Cassiopeya 7 april 2012

    Smidig vardagsrätt. Tyckte dock inte att mango chutneyn gav så mycket smak. Hade i mangotärningar istället för banan.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben