Cinas Fetaost Limpa

Serverar: 15 portioner

Tid: 55 minuter

Jättegod limpa!

Ingredienser

  • 5dl turkisk yoghurt
  • 1dl sirap
  • 9dl rågsikt
  • 1tsk bakpulver
  • 2tsk bikarbonat
  • 1dl fetaost
  • Instruktioner

    Blanda ihop allt till en kletig deg. Smula sönder fetaosten och rör försiktigt in den i degen. Häll upp i smord limpform (avlång). Grädda i ugnens nedre del i ca 45 min

    Liknande recept

    2 h 30 min
    3
    1

    Kommentarer (1)

    jhaggstrom 31 oktober 2011

    Vilken temperatur ska man ha ugnen på? Förra gången jag gjorde den hade jag på 200 sen sänkte jag till 175 när jag ställde in den men efter 45 min var den inte klar så jag höjde till 200 igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben