Citronbullar

Serverar: 18 portioner

Bullar med smak av citron.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • ½ dl socker
  • 1 ägg
  • 5½ dl vetemjöl
  • 1 tsk hjorthornsalt
  • 2½ dl naturell yoghurt
  • Rivet skal av 1 citron
  • Garnering
  • Florsocker
  • Citronsaft
  • Instruktioner

    1. Ugn 175 grader
    2. Rör matfettet och socker poröst, tillsätt ägg, citronskalet och mjöl blandat med hjorthornsalt. Rör ner yoghurten.
    3. Rör ihop degen arbeta inte den. Fördela smeten i ca 18 pappersformar på plåten. Grädda mitt i ugnen ca 12-15 minuter. Låt svalna på galler. Pensla på med florsocker och pressad citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben