Citronskum med bär

Serverar: 4-6 portioner

Härligt citronskum toppat med bär.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • Saft och finrivet skal av 1 citron
  • 200 g Crème bonjour, naturell
  • 200 g bär, färska eller frysta
  • Instruktioner

    1. Dela äggulor och -vitor. Vispa gulorna pösiga med 1/2 dl socker.
    2. Vispa ner citronskal, citronsaft och Crème bonjour. Vispa kraftigt och ställ krämen kallt tills vidare.
    3. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt resten av sockret. Vänd ner detta i ostblandningen.
    4. Fördela citronskummet i portionsglas och ställ dem kallt 1-2 timmar.
    5. Garnera med bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben