Citronskum med bär
Serverar:
4-6 portioner
Härligt citronskum toppat med bär.
Ingredienser
3 ägg
1 1/2 dl strösocker
Saft och finrivet skal av 1 citron
200 g Crème bonjour, naturell
200 g bär, färska eller frysta
Instruktioner
Dela äggulor och -vitor. Vispa gulorna pösiga med 1/2 dl socker.
Vispa ner citronskal, citronsaft och Crème bonjour. Vispa kraftigt och ställ krämen kallt tills vidare.
Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt resten av sockret. Vänd ner detta i ostblandningen.
Fördela citronskummet i portionsglas och ställ dem kallt 1-2 timmar.
Garnera med bär.
Liknande recept
Bär och kexdessert
5
3
5
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Tårta med ett berg av bär
5
12-14
1
Bär och keselladessert
3
10 min
4
1
Vaniljrutor med bär
45 min
30
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Fryst glassmaräng med bär
4
10
1
Tårta med färska bär
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!