Clubsandwich med tonfisk och currymajonnäs

Serverar: 4 portioner

Toppen som förrätt eller ha med på picknick.

Ingredienser

  • 1 pkt Guldfågeln tunnskivad kycklingfilé
  • 8 skivor formfranska
  • 2 dl majonnäs
  • 1 halv citron, pressad
  • 1 burk tonfisk, ca 150 g
  • ½ tsk curry
  • 4 tomater, skivade
  • 1 romansallad huvud, sköljd och pillade blad
  • 1 rödlök, skivad
  • 8 tunna skivor lufttorkad skinka
  • Instruktioner

    1. Rosta brödskivorna. Mixa majonnäs, citron, tonfisk och curry i en matberedare, smaka av med salt och peppar. Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna. Bred ut tonfisksåsen på ena sidan av de rostade brödskivorna.
    2. Lägg på tomatskivorna, salladen, rödlöken, kycklingen och den lufttorkade skinkan. Avsluta med en brödskiva på toppen med dressing nedåt. Dela på hälften med vass kniv och stick igenom en tandpetare på halvorna så att de håller ihop. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben