Coleslaw i salladsblad
Buffé nr 11 2008, sid 21
Ingredienser
1 klyfta vitkål (ca 300 g)
1 morot (ca 100 g)
2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1 krm spiskummin
1 tsk honung
1 kruka hackad färsk koriander
1 salladshuvud
Salt
Peppar
Instruktioner
Strimla vitkål fint. Skala och riv morot grovt. Blanda med yoghurt, spiskummin, honung, koriander, 2 krm salt och ½ krm peppar.
Lossa bladen från salladshuvudet. Lägg röran i bladen och servera.
Liknande recept
Kaxholmens coleslaw
4.4
4
9
Coleslaw
15 min
4-5
Coleslaw
4
10 min
3-5
Coleslaw med rödkål och morötter
Crabstick coleslaw à-la Anderstam
1 h 30 min
Coleslaw med rödlök
Coleslaw sallad
4.1
6
2
Coleslaw med rödkål
5
1
Coleslaw med saffran
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!