Coleslaw i salladsblad

Buffé nr 11 2008, sid 21

Ingredienser

  • 1 klyfta vitkål (ca 300 g)
  • 1 morot (ca 100 g)
  • 2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
  • 1 krm spiskummin
  • 1 tsk honung
  • 1 kruka hackad färsk koriander
  • 1 salladshuvud
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkål fint. Skala och riv morot grovt. Blanda med yoghurt, spiskummin, honung, koriander, 2 krm salt och ½ krm peppar.
    2. Lossa bladen från salladshuvudet. Lägg röran i bladen och servera.

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben