Coronation Chicken

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En kycklingröra som skapades till festen vid Drottning Elisabeth II kröning år 1953. Äts kall, t.ex. i wraps, till bakad potatis eller sallad, men det funkar att äta den varm till pasta eller ris också.

Ingredienser

  • Kallt kött från en tillagad kyckling
  • ½ gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • Currypulver
  • Smör till stekning
  • ½ dl russin
  • Några torkade aprikoser
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Finhacka löken och stek den mjuk i smöret utan att den tar färg. Låt svalna. Strimla kycklingköttet, hacka aprikoserna och blanda ihop alla ingredienser till en mumsig röra. And Bob's your uncle!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben