Crabfish toast

Serverar: 4 portioner

En lyxigt god toast.

Ingredienser

  • 8 skivor vitt formbröd
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 mindre rödlök
  • En liten bit purjolök
  • 2 paket crabfish
  • 1 knippe dill
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 burk stenbitsrom
  • 1 citron till garnering
  • Instruktioner

    1. Låt brödet ligga framme en stund så att det får en skorvig yta. Skär bort kanterna, hacka purjolöken och rödlöken i små fina bitar. Skär crabfishen i mindre tärningar och blanda allt i en skål. Tillsätt stenbitsrom och creme fraiche. Klipp dillen fint och tillsätt i röran. Låt stå i kylskåpet i ca 10 min.
    2. Bred blandningen på 4 av brödskivorna, lägg på de andra 4 över och tryck till lätt. Värm en stekpanna och klicka i ganska rikligt med stekmargarin, pressa i vitlöken och lägg i toasten och låt dem bryna på båda sidor tills de fått färg.
    3. Garnera med en dillkvist och citronskiva.

    Liknande recept

    3
    10 min
    2
    1
    4
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (1)

    zazziz 6 januari 2009

    Åt till förrätt på nyårsafton, mycket gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben