Crabfishpaj

Serverar: 8 portioner

Tid: 40 minuter

Paj med crabfish-sticks o kokt ägg bla.

Ingredienser

  • Till 2 stora pajformer (28-29 cm i diameter)
  • 2 rullar färdig pajdeg (el gör egen)
  • Fyllning
  • 200 g crabfishsticks i bitar
  • 5 hårdkokta, "tärnade" ägg
  • 150 gr majskorn
  • 1 bit purjolök i bitar
  • Riven ost
  • Dill finklippt (färsk el frusen)
  • Äggstanning
  • 6 ägg
  • 6 dl mjölk/grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka äggen, låt svalna o sedan "tärna" dem med äggskärare. Dela sticksen o purjolöken i mindre bitar. Klä 2 st smorda pajformar med pajdegen. Fördela fyllningen o häll över stanningen o strö över osten. Grädda i 175 grader i ca 35-40 minuter. Servera gärna med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben