Crabfishpaj

Serverar: 4-5 portioner

En väldigt god paj med räkor och crabfish.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g smör
  • 3 dl mjöl
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 2 pkt crabfish á 227 g
  • 2 dl ärtor
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 3 msk purjolök
  • 2 msk chilisås
  • 300 g räkor
  • Cayennepeppar
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Dill
  • Garnering
  • Citron
  • Dill
  • Räkor
  • Avokado
  • Instruktioner

    1. Pajdeg: Blanda alltsammans till en deg och låt stå kallt ca 1 timme. Tryck ut i pajform och grädda i ca 25 min i 200 grader. Låt pajen kallna.
    2. Fyllning: Blanda ihop alltsammans och smaka av. Lägg fyllningen ovanpå pajskalet, garnera och njut av denna paj.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Algot 16 november 2011

    Väldigt god och lättgjord paj! Lika god dagen efter!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben