Det låter kanske inte så gott, men jag lovar det är jättegott. Tabasco kan man utesluta, men gör inte det. Den ger pajen det där lilla extra. Perfekt vid buffé.
Ingredienser
Pajdeg
125 g margarin
3 dl mjöl
2 msk vatten
Fyllning
1 pkt crabfish (227 g)
1 dl ärtor
2 dl creme fraishe
1 dl lättmajonnäs
3 msk finskuren purjo
1 msk chilisås
1 krm tabasco
Dill
Salt
Peppar
Cayennepeppar
Instruktioner
- Kör ingredienserna till pajdegen i matberedare. Tryck ut i pajform. Ugn 200 gr ca 20 min.
- Hacka crabfishen. Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen.
Fyll sedan pajskalet när det kallnat. Ställ kallt några timmar innan servering. Garnera med t.ex. räkor, dill, citron, ägg, rom....
Liknande recept
Kommentarer (0)