Crabfishpaj

Serverar: 6 portioner

Det låter kanske inte så gott, men jag lovar det är jättegott. Tabasco kan man utesluta, men gör inte det. Den ger pajen det där lilla extra. Perfekt vid buffé.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g margarin
  • 3 dl mjöl
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 pkt crabfish (227 g)
  • 1 dl ärtor
  • 2 dl creme fraishe
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 3 msk finskuren purjo
  • 1 msk chilisås
  • 1 krm tabasco
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Kör ingredienserna till pajdegen i matberedare. Tryck ut i pajform. Ugn 200 gr ca 20 min.
    2. Hacka crabfishen. Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen. Fyll sedan pajskalet när det kallnat. Ställ kallt några timmar innan servering. Garnera med t.ex. räkor, dill, citron, ägg, rom....

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben