Cream cheesebollar

Serverar: 25 portioner

Lättlagade små ostbollar som smälter i munnen. Rullade i krossade ostkrokar.

Ingredienser

  • 200 g philadelphiaost
  • 8 torkade aprikoser, ca 50 g
  • 3 msk sötmandel
  • 1 krm chiliflakes
  • 1½ dl ostkrokar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Låt färskosten bli rumsvarm, ca 30 minuter. Finhacka aprikoser och mandel. Blanda aprikoser, mandel, chiliflakes och 1 krm salt med osten.
    2. Rulla till små bollar ungefär lika stora som körsbärstomat. Lägg på ett fat och ställ in i kylen i minst 1 timme, gärna över natten.
    3. Krossa ostkrokarna till fin smulor och rulla ostbollarna i smulet. Servera.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    20-25
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben