Cream cheesebollar
Serverar:
25 portioner
Lättlagade små ostbollar som smälter i munnen. Rullade i krossade ostkrokar.
Ingredienser
200 g philadelphiaost
8 torkade aprikoser, ca 50 g
3 msk sötmandel
1 krm chiliflakes
1½ dl ostkrokar
Salt
Instruktioner
Låt färskosten bli rumsvarm, ca 30 minuter. Finhacka aprikoser och mandel. Blanda aprikoser, mandel, chiliflakes och 1 krm salt med osten.
Rulla till små bollar ungefär lika stora som körsbärstomat. Lägg på ett fat och ställ in i kylen i minst 1 timme, gärna över natten.
Krossa ostkrokarna till fin smulor och rulla ostbollarna i smulet. Servera.
Liknande recept
Boston cream pie
3
1
1
Amerikanska kanelbullar med cream cheese glasyr
4.3
12
13
Lingonmuffins med cream cheese-glasyr
4
4
2
Ice Cream n' Crisp
15 min
3-5
Chocolate Cream Cupcake
5
1 h 30 min
20-25
1
Gunillas citronkaka med cream cheese och lemon curd
4.4
35 min
10
3
Frallor med Manitoba Cream
4.8
12
5
Peach Cream Pie
4
5
Vaniljcupcakes med whipped cream cheese frosting
30 min
18
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!