Crèpes på julbordets rester

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Man tager vad man haver!

Ingredienser

  • Pannkakor
  • Min fyllning
  • 1 msk smör
  • 3 dl vispgrädde
  • Julskinka i små tärningar
  • Halländsk grönkål
  • Chevréost
  • Fetaost
  • Ev redning
  • Salt
  • peppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. * Låt smöret smälta i kastrullen och slå i grädden. * Låt puttra tillsammans med fintärnad skinka, halländsk grönkål och sist smulas osten i. *Puttra vidare. * Red ev av med idealmjöl, så att fyllningen inte är för lös. *Smaka av med salt och peppar.
    2. * Lägg fyllning på pannkakan och vik ihop och lägg i en smord, eldfast form. * Strö över riven ost och grädda i 250-275 graders ugnsvärme 5-10minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben