Bacon och spenatfyllda crépes.

Serverar: 4 portioner

Jättegoda crépes.

Ingredienser

  • 2 pkt bacon á 140g
  • 1 pkt bladspenat á 250g (fryst)
  • 2 ½ dl crème bonjour cuisine med schalottenlök och gräslök
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 dl riven ost
  • Crépes
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Blanda crépessmeten och låt stå i kylen i ca 2 timmar. Stek till 8 crépes. Låt crépsen svalna.
    2. Fyllning i crépsen: Tina spenaten, krama ur den när den tinat. Strimla baconen och stek dem ihop med spenaten och krydda med pepparmixen. Rör ner crème bonjour cuisine med scalottenlök och gräslök.
    3. Fyll crépsen med fyllningen
    4. Rulla ihop och lägg crépsen i en ugnsform. Strö över riven ost.
    5. Gratinera i 225 grader i 8-10 minuter.
    6. Servera med en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    AnnaMedEnStekpanna 23 augusti 2009

    Det här låter kalasgott!!! Måste prova någon gång :)

    Mumsfilibabba2 29 oktober 2011

    För mesiga i smaken tyckte vi trots att jag kryddade extra. Men krämiga blev dom i alla fall.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben