Crostini med tonfisk
Passar bra som drink tilltugg och även på buffébordet.
Ingredienser
1 burk tonfisk
1/2 rödlök
1/2 röd paprika
150 g kesella
2 msk majonnäs
1/2 tsk fransk senap
2 tsk kapris
Salt
Peppar
1 smal baguette
50 g smör
1 pressad vitlöksklyfta
Instruktioner
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken fint. Kärna ur och tärna paprikan fint.
Mosa tonfisken och blanda den med kesella, majonnäs, lök, paprika, senap och kapris. Smaka av med salt och peppar.
Skär brödet i sneda skivor. Blanda smör och vitlök, och bred det på brödet. Grilla brödskivorna i ugnen någon minut, passa noga.
Fördela tonfiskröran på brödskivorna.
Liknande recept
smörgåstårta med tonfisk och äggröra
4.6
1 d
15-20
3
Fullkornspasta med tonfisk & citron
3.8
4
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.5
2
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Smörgåstårta med tonfisk
4.7
12
3
Chipsgratäng med tonfisk
3.5
4
2
Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor
15 min
1
Rissallad med skaldjur, tonfisk och modifierad rhode island-dressing
1
Tunnbrödsrulle med tonfisk
2.7
10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!