Crostini med tonfisk

Passar bra som drink tilltugg och även på buffébordet.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk
  • 1/2 rödlök
  • 1/2 röd paprika
  • 150 g kesella
  • 2 msk majonnäs
  • 1/2 tsk fransk senap
  • 2 tsk kapris
  • Salt
  • Peppar
  • 1 smal baguette
  • 50 g smör
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken fint. Kärna ur och tärna paprikan fint.
    2. Mosa tonfisken och blanda den med kesella, majonnäs, lök, paprika, senap och kapris. Smaka av med salt och peppar.
    3. Skär brödet i sneda skivor. Blanda smör och vitlök, och bred det på brödet. Grilla brödskivorna i ugnen någon minut, passa noga.
    4. Fördela tonfiskröran på brödskivorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben