Crunchy müsli

Här är en müslivariant som blir lite knaprig, men inte är så söt.

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 dl solrosfrö
  • ½ dl hackad mandel
  • ½ dl kokos
  • 2½ dl havregryn
  • 2½ dl rågflingor
  • 1 dl fint hackade torkade aprikoser
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Blanda vatten, olja och honung i en bunke. Rör ner alla övriga ingredienser utom aprikoserna.
    3. Lägg blandningen på en långpanna. Ställ in i ugnen och rosta i ca 15 minuter. Rör om flera gånger under tiden.
    4. Låt svalna, blanda ner aprikoserna och häll upp i en burk.

    Liknande recept

    5
    45 min
    1
    1
    45 min
    20
    5
    40 min
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben