CS's Tomat och Paprika Pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En snabb och enkel pasta för varma sommardagar. Kan ätas både varm och kall så den är perfekt att packa ner i picknick korgen.

Ingredienser

  • 400 g pasta (ta din favorit)
  • ca 25-30 små coctailtomater (gärna i olika färger)
  • 1 röd lök
  • ½ paprika
  • ca 1 dl hackad färsk basilika (1 msk om du använder torkad)
  • 1½-2 dl av (din favorit)olivolja
  • 1 dl riven parmesan
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan.
    2. Dela tomaterna i 2 delar eller skiva dem i små skivor (allt efter vad du själv tycker om), hacka löken och paprikan fint. Blanda tomater, lök, paprika och basilika i en skål och häll över olivoljan. När pastan kokat färdigt, blanda ner den i tomatröran och rör ner parmesan-osten, salta och peppra efter smak och servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben