Pasta med mozzarella och tomat

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

God, enkel, mättande och extremt snabblagad rätt.

Ingredienser

  • 2 paket mozzarella à 125 g
  • 2 stora tomater
  • Färsk basilika
  • Svartpeppar
  • Ca 2 msk olivolja
  • 3-4 portioner valfri pasta
  • Instruktioner

    1. Koka pastan al dente enligt anvisning på paketet. Skär under tiden mozzarella och tomat i lagom stora bitar. Blanda detta med färsk basilika, nymald svartpeppar och olivolja.
    2. Häll av pastan. Vänd ner mozzarella- och tomatblandningen i pastan och låt alltsammans vila i den varma kastrullen några minuter.
    3. Servera gärna med din favoritpesto. (Barillas Pesto Rosso rekommenderas!)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jennyjenny 6 januari 2010

    Såhär enkelt kan vara så gott!

    Relaterade Artiklar

    Gott av auberginer
    Visst är det gott med olika röror att doppa tilltugg i medan man vä...

    Gott av auberginer!
    Visst är det gott med olika röror att doppa tilltugg i medan man vä...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben