Cupcake med frosting som är mjölk och äggfria

Äntligen!!!

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl, drygt
  • 2, 75 dl socker
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5 dl kakaopulver, eller efter smak
  • 1 msk ättika
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 0,6 dl olja
  • 2,75 dl vatten
  • Mjölk och äggfri frosting
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 90 g sojaost av philadelphia-typ
  • 100 g florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda vetemjöl, socker, salt, bikarbonat och kakaopulver. Tillsätt ättika, vaniljsocker, olja och vatten och blanda till en jämn smet. Fördela smeten i formar och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter.
    2. Mjölk och äggfri frosting: Rör ihop. Önskas det lite mera fluff, använd elvispen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben