Curry fisk med ägg och tomat

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 40 minuter

Är godare än det låter.

Ingredienser

  • 1 pkt torskblock eller sej
  • 4 hårdkokta ägg
  • 4 tomater
  • 50 g smält smör
  • 2 msk curry
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. 200 grader i ungen Smörj en ugnsfast form och lägg i fisken. Lite salt och peppar. Ställ in fisk straxt under mitt i ungen i 20 minuter. Under tiden så hackar man ägg och tomat. Smält smöret och bryn curryn där i. Ta ut fisken häll över ägg, tomat och currysmöret. Ställ in i ugnen i ytterligare 15 minuter.
    2. Klart att ätas med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben