Jättegod och enkel fisk i curry

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Populär här hemma och god. Blir extra krämigt god om man tillsätter 2 dl crème fraiche

Ingredienser

  • 400 g fryst torskfilé
  • 1-2 röd paprika
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk paprikapulver
  • Ca 25 g margarin
  • 1-2 msk vetemjöl
  • Ca 3-4 dl vatten
  • Instruktioner

    Skär fiskblocket i bitar och lägg i en påse fylld med vetemjöl och salt. Se till att alla bitar blir täckta med mjölet. Hacka paprika och ägg i lagom stora bitar. Smält margarinet i en djup stekpanna. Det får inte bli brunt! Rör i curry och paprikan. Lägg ner fiskbitarna och rör om så de blir täckta. Slå på vatten lite i sänder och sänk temperaturen. När massan verkar nog krämig rör då ner paprikan och äggbitarna. Låt småputtra i ca 5 min. Servera med kokt potatis och ev. en passande sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben