Curry- och ingefärafisk
Serverar:
3-4 portioner
En enkel fiskgryta med curry och ingefära.
Ingredienser
400 g vit fisk, ex torsk eller alaska polock
½ purjolök
400 g frysta wokgrönsaker
3 dl crème fraiche
1 msk curry
2 tsk malen ingefära
Svartpeppar
Salt
Dill
Olja
Instruktioner
Strimla purjolöken och fräs upp med grönsakerna i en lämpligt stor kastrull.
Skär fisken i bitar.
Lägg i fisken i kastrullen och fräs en stund. Salta och krydda.
Lägg i crème fraichen och blanda runt. Eventuellt i med mer kryddor.
Låt puttra en stund tills fisken är ordentligt tillagad.
Servera exempelvis med pasta. Dill på toppen är gott.
Liknande recept
Kall curry- och äppelsås
5
15 min
4-6
1
Curry- och banansås
2
Curry- och äpplesill
Curry- och morotspanerad kyckling med indisk blomkål
4.5
2
2
Curry- och lammfärssoppa
2
Fläskfilégryta med curry- och paprikasmak
4.5
4-6
28
Kycklingbullar i curry- och jordnötssås
4-6
1
Räkor med två såser
4
6
1
Ättikslag till sill
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!