Curry- och ingefärafisk

Serverar: 3-4 portioner

En enkel fiskgryta med curry och ingefära.

Ingredienser

  • 400 g vit fisk, ex torsk eller alaska polock
  • ½ purjolök
  • 400 g frysta wokgrönsaker
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk curry
  • 2 tsk malen ingefära
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Dill
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Strimla purjolöken och fräs upp med grönsakerna i en lämpligt stor kastrull.
    2. Skär fisken i bitar.
    3. Lägg i fisken i kastrullen och fräs en stund. Salta och krydda.
    4. Lägg i crème fraichen och blanda runt. Eventuellt i med mer kryddor.
    5. Låt puttra en stund tills fisken är ordentligt tillagad.
    6. Servera exempelvis med pasta. Dill på toppen är gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben