Annorlunda men jättegott! Jag använde Pangasiusfilé istället och det gick bra det med!
Jonaman17 augusti 2008
Jag brukar ha lök i och så använder jag matgrädde istället för créme fraiche och mjölk. Torsken undviker jag pga utfiskning, men all vit fisk går bra.
CarinmedC24 januari 2009
Jättegott -men starkt!
Jag kommer absolut laga detta igen, men halvera currymängden.
Barnen, 3 år, fick 1/3 sås och 2/3 extra creme fraishe på sin tallrik och då älskade de det!
anders10d9 januari 2010
Säkert jättegott men knappast möjligt att tillaga här i Afrika... (ingen torsk ingen creme fraiche eller annan syrad likvärdig mjölkprodukt) Skicka gärna ner lite !!!!
Annorlunda men jättegott! Jag använde Pangasiusfilé istället och det gick bra det med!
Jag brukar ha lök i och så använder jag matgrädde istället för créme fraiche och mjölk. Torsken undviker jag pga utfiskning, men all vit fisk går bra.
Jättegott -men starkt! Jag kommer absolut laga detta igen, men halvera currymängden. Barnen, 3 år, fick 1/3 sås och 2/3 extra creme fraishe på sin tallrik och då älskade de det!
Säkert jättegott men knappast möjligt att tillaga här i Afrika... (ingen torsk ingen creme fraiche eller annan syrad likvärdig mjölkprodukt) Skicka gärna ner lite !!!!