Curryfisk med kokos

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Blev till när mjölken nästan var slut och det blev riktigt bra

Ingredienser

  • 500 g sejfile
  • 1-2 tsk curry
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskfileerna i en ugnsfast form Fräs curry och purjolök i smöret. Strö över vetemjölet och häll på mjölk och kokosmjölk. Tillsätt fiskbuljongtärning och låt koka några minuter. Smaka av med salt.
    2. Häll såsen över fisken gratinera i ca 200 gr. i 20 minuter. Servera potatis eller ris till. Mumsigt!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben