Currystuvad tonfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagat

Ingredienser

  • 1-2 burkar tonfisk
  • 1 gul lök
  • 1½ tsk curry
  • 1 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl tonfiskspad + vatten
  • 1 fiskbuljongstärning
  • ½ dl grädde
  • 2-3 dl djupfrysta ärtor
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    Häll av vätskan på tonfisken och spara till såsen. Finhacka löken. Fräs curry och lök i smöret i en gryta. Rör i mjölet, spad, vatten och buljong. Koka upp under omrörning och koka ca 5 minuter. Häll i grädden, tonfisken och ärtor, låt bli genomvarmt. Lägg sist i den hackade paprikan. Serveras med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben