Currytorsk med ägg och tomater

Serverar: 4 portioner

Har inte hunnit testa detta ännu. Men lät gott eller hur?!!

Ingredienser

  • 2 stora färska torskfiléer eller
  • 400 g djupfryst torsk
  • 2 msk smör
  • 2 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 2 hårdkokta hackade ägg
  • 2 mellanstora hackade tomater
  • klippt persilja
  • Instruktioner

    Smält smöret i en traktörpanna och blanda ner curryn. Lägg i fisken och salta. Vänd fisken så att den får curry på båda sidorna. Lägg på locket och låt sjuda sakta ca 15 minuter. Strö de hackade äggen och tomaterna och persiljan över när fisken är genomkokt. Servera direkt ur traktörpannan till kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Allimac 21 mars 2008

    Jag har inte provat receptet själv, men min styvfar bjöd på denna rätten en gång. Det är jättegott! Vi åt ris till den gången!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben