Dillkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb och god middag, inspirerad av klassisk husmanskost

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 400 g morötter
  • 1 liten purjolök
  • 1 dl vatten
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet DILL, vinäger o svartpeppar
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär morötterna i skivor. Skär purjolöken i bitar.
    2. Koka upp vatten, fond, morötter och purjolök. Tillsätt kycklingbitarna och låt koka 5-7 minuter. Rör ner crème fraiche och låt allt bli varmt. Smaka ev. av med salt och peppar.
    3. Servera med kokt eller pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben