Dillkyckling med grön sparris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En "snäll" och väldigt god kycklingrätt med underbart milda smaker

Ingredienser

  • 300 g spaghetti
  • 4 dl hönsbuljong (tärning och vatten)
  • 400 g kycklingbröst
  • 1 purjolök
  • 200 g fryst sparris
  • 250 g frysta, gröna ärter
  • 1 knippe dill
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 125 g smulad fetaost
  • 25 g rostade pinjenötter
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin och låt rinna av.
    2. Koka upp buljongen. Skär kycklingen i bitar. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Lägg kyckling och purjolök i buljongen och sjud ca: 3 minuter.
    3. Skär sparrisen i bitar och lägg i buljongen med ärterna. Låt allt sjuda ca: 3 minuter.
    4. Hacka dillen och vänd ner den i buljongen tillsammans med spaghettin. Salta och peppra. Strö fetaost och pinjenötter över och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben