Dillstuvad tonfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Riktigt gott, och väldigt engkelt att göra.

Ingredienser

  • 2 msk margarin eller smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • ½ dl klippt dill
  • 1 burk (200 g) tonfisk i olja
  • Instruktioner

    1. Smät fettet i en kastrull. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Koka stuvningen ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Dela tonfisken i bitar. Blanda ner dem och dillen.
    2. Servera stuvningen med kokt ris och grönsallad eller i förvällda paprikahalvor. De fyllda papprikahalvorna kan också gratineras överströdda med riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben