Drömgoda kokostoppar

Serverar: 16 portioner

Fina mandelkakor med kokos och bitar av mörk choklad som smälter i munnen, Enkla att göra - det är bara att röra ihop smeten, klicka ut och grädda!

Ingredienser

  • 50 g mörk choklad
  • 200 g mandelmassa
  • 1 ägg
  • 1/2 dl strösocker
  • 2 dl kokosflingor
  • Garnering
  • 8 röda cocktailbär
  • Instruktioner

    1. Ugn 175°
    2. Hacka chokladen. Riv mandelmassan och blanda med ägget. Rör i socker, kokos och chokladhack.
    3. Klicka ut kakor av smeten på en plåt med bakpapper.
    4. Halvera cocktailbären och fördela dem på kakorna. Grädda mitt i ugnen 12-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben